Trendit

Essential looks 2018

#GLOBALTRIBE Tämän päivän modernit heimot ammentavat heimokulttuureista yhteiseen YOUniversumiin. Muotilavoilla tämä tyyli näkyi nomadityylinä, kuosien kontrasteina sekä moninaisena kulttuurien kirjona. Käuden tyylissä näkyvät pehmeät keksin sekä mokan sävyt, jotka on luonut Emre Ayaksiz. Tämä tyyli sopii kaikille Boho Chic -tytöille. Kun taas Lesley Jennisonin pastelliset violetin ja viileät vaalean sävyt tuovat esiin syksyn monet eri sävyt. Tämän tyylin perustana on luonnollinen rakenne. Olkamittainen hius ja pehmeä kerrostettu otsatukka eikä tiukkoja kiharoita. Tutustu #globaltribe -tyylin Catwalk- sekä Salon-tyyleihin…


#NEWFORMAL
Lesley Jennison lisäsi näyttäviä sävyjä hiuksiin palapelin omaisesti. Värit luovat erilaisia lopputuloksia riippuen siitä miten hiuksia viimeistellään ja kammataan. Jenny Strebe lisäsi hiuksiin modernin säväyksen pastellisen pinkin häivähdyksellä, joka teki tyylistä entistäkin mielenkiintoisemman.
Leikkaus ja viimeistely on Tyler Johnstonin käsialaa. Tämä Salon-look on tarkkaa käsityötä, jonka innoituksena on toiminut ikoninen Pageboy Bob. Tämä Salon-look tekee trendistä jokapäiväisen asusteen, Tyler on luonut oman variaationsa klassisesta polkasta; kerrostettu viimeistely luio tästä aikuisemman tyylin!
Tutustu #newformal -linjan Catwalk- ja Salon-tyyleihin…


#LUCIDNOCTURNES
Kolmas IGORA #RoyalTakeOver -värisarjoista on #lucidnocturnes – moderni lähestyminen vietteleviin keskiyön sävyihin…
Rossa Jurenasin #lucidnocturnes Catwalk-look esittelee vahvan graafisen muodon ja vaihtelevan linjan. Rossan luomissa sävyissä hehkuvat violetti ja sininen pääosassa ja ne antavat otsahiuksille punk-vivahteen.
Kalifornialainen värien edelläkävijä, Linh Phan, teki kaupallisemman Salon-tyylin: mysteerisen hienostunut, se oli Linh’n ajatus pitkän hiuksen takana. Hiuksen luonnollinen rakenne on tuotu esiin yhdessä superlyhyen otsatukan kanssa. Viininpunaisen ja tumman vihreän sävyt kehystävät kasvot antaen niille hienovaraisen goottivivahteen.
Tutustu #lucidnocturnes Catwalk- ja Salon -tyyleihin…

IdHAIR Trendit Aurum

Ajanvaraus

Varaa aikasi netistä.

Klikkaa alla olevaa Ajanvaraus-painiketta ja kirjaudu nettiajanvarausjärjestelmään.

Ajanvaraus

© Parturi-Kampaamo Maaretti